Wij geven de hoogste prioriteit aan de veiligheid van onze Innprove technologie en het investeringsplatform. Daar investeren we voortdurend in. Nu en in de toekomst.

Ook nemen we uw privacy serieus en gaan we zorgvuldig om met al uw persoonlijke gegevens. Zie onze privacyverklaring. Alle opgeslagen wachtwoorden en API sleutels worden versleuteld in onze database opgeslagen.

Onze website wordt beschermd door een web applicatie firewall en Ddos bescherming. De Innprove servers zijn beveiligd door onze hosting provider.

Is Innprove veilig om te gebruiken?