U kunt zich hier registreren en een account creëeren in slechts enkele minuten.

Wij zouden het jammer vinden als u wilt stoppen met investeren bij Innprove, maar we hebben het u niet onnodig moeilijk gemaakt.

U heeft 2 opties:

1. U kunt tijdelijk stoppen met investeren. Klik eenvoudigweg op de knop ‘stop investing’ in uw persoonlijke dashboard. Uw account blijft actief en u kunt op elk moment weer starten met investeren.
  2. Of u kunt uw account beëindigen door ons uw verzoek tot beëindiging per e-mail te sturen: sales@innprove.com. Lees hier meer over uw herroepingsrecht.

Hoe kan ik een account aanmaken of beëindigen?