Ja, u kunt uw exchange account blijven gebruiken zodra u deze gekoppeld hebt met uw Innprove account.

U kunt dus uw exchange account blijven gebruiken zoals u gewend bent, en tegelijkertijd de krachtige investeringsstrategie van Innprove op de achtergrond laten uitvoeren.

Heb je andere tools die gekoppeld zijn aan je exchange account via de API? Geen probleem, je kunt gerust je Innprove account ook koppelen. Innprove kan parallel functioneren met andere tools die gekoppeld zijn aan je exchange account, zonder te intefereren met deze andere tools (check wel of dit ook het geval is voor de andere tools).

Innprove voert voor u op de achtergrond een krachtige investeringsstrategie uit. U kunt de investerings- en handelsactiviteiten van Innprove bekijken in uw persoonlijke dashboard of door de orderhistorie of handelshistorie in uw exchange account te controleren.

Kan ik mijn exchange account nog steeds gebruiken als ik deze gekoppeld heb?