Wat is een API-sleutel en geheim?

API staat voor Application Programming Interface. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een interface die gebruikt wordt om het Innprove platform te koppelen aan de exchanges.

Als u ons uw API sleutel en geheim van uw exchange account verstrekt, dan is Innprove in staat om te investeren en te handelen op uw exchange account voor uw rekening. Dus de API sleutel en het API geheim fungeren als een unieke identificatie en authenticatie methode.

Let op, u kunt toegangsrechten toewijzen aan uw API sleutel en geheim op het moment dat u ze genereert. Wij raden altijd aan om de toestemming voor het opnemen van geld van uw exchange account met behulp van de API sleutel en geheim uit te schakelen. Dit betekent dat wij niet gemachtigd zijn om opnames voor u uit te voeren via de API, wat uiteraard ook niet nodig is.

© Innprove Investments BV. All rights reserved.

© Innprove Investments BV. All rights reserved.