Ja, u bent altijd in staat om op elk moment te starten of te stoppen met investeren. Ga gewoon naar uw persoonlijke dashboard en druk op de start/stop-knop. Bovendien kunt u het investeringsbedrag en het risicoprofiel altijd aanpassen in uw persoonlijke dashboard.

Als u start met investeren, wordt uw geld geïnvesteerd in crypto valuta. Als u stopt, wordt uw geld omgezet van crypto valuta’s naar uw basis valuta.

U kunt de basis valuta in uw dashboard definiëren, bijvoorbeeld EURO of BTC, afhankelijk van de exchange die u heeft gekoppeld.

Kan ik op elk moment starten of stoppen met investeren?